economie

Centrul de afaceri

Centrul de afaceri

Centrul de afaceri Exceliance este situat în inima orașului București, pe prestigioasa Strada Polona, în apropiere de Piața Română.

Centrul de Afaceri București este situat la etajul doi al unei clădiri de afaceri recente. Ofera spre inchiriere birouri linistite, spatioase si luminoase. Birourile acestui centru de afaceri sunt dotate sistematic cu aer condiționat și oferă, fără costuri suplimentare, acces la:

  • o bucătărie, accesibilă tuturor utilizatorilor centrului de afaceri, pentru a bea o cafea sau a mânca într-o atmosferă prietenoasă;
  • o sală de ședințe confortabilă cu 6 locuri (în limita a 12 ore pe săptămână pentru fiecare birou închiriat).

 

Birourile fac obiectul unei intretineri regulate (curatenie de doua ori pe saptamana).

Birourile de închiriat din acest centru de afaceri oferă suprafețe cuprinse între 10 și 25 m2. Sunt oferite spre inchiriere pe perioade scurte (câteva saptamani) pana la perioade lungi (cativa ani), in functie de interesul chiriasului. Contractele de închiriere oferite oferă opțiuni de reziliere rapide și flexibile.

Cartierul Piata Romana in care se afla centrul de afaceri este inima capitalei Romaniei. Este perfect deservit de mijloacele de transport în comun: tren, metrou etc... și oferă un mediu de lucru plăcut: restaurante, sport, universități (ASE,...), etc...

Chiriile pentru birouri din centrul de afaceri din Bucuresti raman foarte competitive intrucat Exceliance se straduieste constant sa ofere clientilor sai raportul maxim calitate/pret, astfel incat sa fidelizeze clientii prin asigurarea satisfactiei complete a acestora. Din acest motiv, centrul de afaceri din Romania practica o politica de pret corect care este verificata periodic.

Birourile centrului de afaceri din București sunt deosebit de potrivite pentru situația persoanelor care doresc să își înființeze o afacere în România și care aleg o adresă atât prestigioasă, cât și practică pentru a facilita procesul de recrutare a personalului. Într-adevăr, procesul de creare presupune alegerea unui sediu central, iar cu cât sediul central ales de companie este mai atractiv, cu atât mai multe proceduri de recrutare vor fi apoi facilitate.